Ingrediente
- 4 bucati file pangasius
- 500 gr ciuperci
- 300 gr smantana
- 1 lingurita faina
- 1 ceapa
- sare, piper
- curry
- zeama de la 1/2 lamaie
- Ciupercile se pun in apa 30 de min apoi se curata si se taie felii, ceapa se toaca marunt; intr-o tigaie se pune ulei la incins si sr pun ciupercile , se acopera cu un capac. Cand au lasat apa se pune ceapa si la fel se lasa sa fiarba cu capac pana scad, condimentam.Dupa aceea punem 1 lingurita de faina si smantana da un clocot si oprim. Separat pregatim fileul care l-am condimentat +curyy si l-am lasat 10-20 min sa se odihneasca". dupa aceea am incins gratarul si il lasam atat cat sa se rumeneasca un pic. Intr-o tava yena punem fileul de pangasius stropim cu zeana de lamaie si turnam sosul cu ciuperci ; dam la cuptor ~15 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu