luni, 14 decembrie 2009

cartofi taranesti 2


Ingrediente
  • 4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura mica marar
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 50 gr unt
  • sare, delicat
  • Mod de preparare
Cartofi se taie bucati mari apoi se pun la fiert cu sare si un pic de delicat. Usturoiul se taie feliute. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si untul apoi se adauga usturoiul si se "ameteste" un pic, apoi ardeiul taiat cubulete. cind s-au inmuiat se adauga cartofii, se mai amesteca in tigaie cu grija sa nu se sfarime. La final se pune mararul tocat.

2 comentarii:

  1. imi plac asa mult cartofii taranesti! Promit sa incerc cat mai repede reteta ta. Vad ca tu ai pus si marar, si ardei... yummyy Pana acum eu faceam cartofii dupa o reteta similara uneia de pe culinar.bzi.ro O sa-ti zic cum mi-au iesit ;)

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog