luni, 20 iunie 2011

first wedding cake..................tort de nunta










As vrea sa multumesc pentru sfaturile  si indrumarile doamnei  Viorica de pe blogul careia am invatat multe lucruri

7 comentarii:

  1. Este super tortul,bravo pentru reusita!Ar trebui sa fac si eu unul si am mari emotii,deci te rog daca vrei sa-mi dai mai multe amanunte:cu ce l-ai acoperit,ce greutate a avut,intre etaje ai pus cartoane si betisoare de lemn,trandafirii din cate am vazut au fost facuti pe scobitoare,au rezistat pe tort(adica n-au alunecat sau iesit)?Iti multumesc pentru raspuns si inca odata felicitari,se zice ca tortul de nunta este piatra de incercare a oricarei ,,tortarese''.

    RăspundețiȘtergere
  2. Torturile pe care le faci sunt SUPERBE!...Felicitari!...Am avantaj ca suntem concetatene si daca vreau un tort deosebit te gasesc repede...Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari!! foarte frumos tortul, Casa de piatra mirilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Adina, nu stunt eu marea experta dar incert sa iti spun tot ce am aflat si eu la randul meu de la Viorica experta in ale torturilor. Tortul a avut 10 kg, a fost acoperit cu pasta de zahar, intre etaje am pus cartone din ale de cofetarie lucioase le-am taiat dupa tort, am infipt pe etajele de jos bete de frigarui, eu am gasit mai groase decat cele obisnuite, insa sunt bune si alea mai subtiri, trandafirii sunt facuti pe scobitori si stau foarte bine(ai ochiul foarte ager ca ai vazut:) nu au "fugit "la transport...daca ai din alea speiciale nu ezita sa le folosesti. Cam atat ar fi...oricum o sa ai o mie de emotii asta sunt sigura ca asa am avut si eu....Succes
    @ Licuta , Liana multumesc pentru apreciere

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog