joi, 5 aprilie 2012

Inscrieri la Festivalul blogurilor gustoase

Dupa cum v-a obisnuit gustos.ro in fiecare an organizeaza Festivalul Blogurilor Gustoase. Asa ca au inceput inscrierile  si dupa cum va imaginati nu puteam lipsi de la asemenea eveniment; o sa particip la sectiunea Fel principal si Dulciuri , retele participante le gasiti aici http://www.gustos.ro/festivalul-blogurilor-gustoase/blogger/natalia-smadu.html




Dar cum pana la etapa de votare mai e ceva timp va aduc la cunostinta regulamentul care e luat pe pe situl care organizeaza acest evenimet si anume www.gustos.ro

Etapele de concurs
Perioada pentru înscriere la festival: 2 – 29 aprilie 2012 (23:59);
Votarea blogurilor participante: 30 aprilie – 13 mai 2012 (23:59);
Anunţarea castigatorilor: 16 mai 2012;
Cum ma inscriu in concurs?
Intre 2 – 29 aprilie 2012 (23:59) se realizeaza inscrierea. Toate blogurile care vor dori sa se inscrie dupa incheierea acestei date nu vor fi acceptate in concurs.
Fiecare blog se poate inscrie la maximum 2 categorii de concurs.
Posesorul blogului va fi notificat printr-un email de catre echipa Gustos.ro si i se va aduce la cunostinta faptul ca inregistrarea blogului in concurs s-a realizat cu succes.
Pentru inscrierea unui blog la o categorie, trebuie sa furnizezi trei link-uri spre trei posturi semnificative de pe respectivul blog. Spre exemplu, daca alegi sa te inscrii la categoria “Aperitive”, va trebui sa adaugi in formular trei link-uri spre posturi ce contin retete de aperitive.
Daca ai nelamuriri, trebuie doar sa ne contactezi pe adresa support@gustos.ro.
Cum se desfasoara votarea?
Votarea blogurilor participante: 30 aprilie – 13 mai 2012 (23:59);
Voturile vor fi acordate in acest concurs de catre membri Gustos.ro care au contul creat anterior inceperii concursului (inainte de 2 aprilie 2012) si contul confirmat. Se pot acorda voturi si prin logarea in contul de Facebook, contul trebuie sa aiba peste 50 de prieteni si sa fie creat inainte de 2 aprilie 2012.
Atentie! Orice tentativa de fraudare a sistemului de vot va fi pedepsita cu eliminarea respectivului votant din comunitatea Gustos.ro si retragerea voturilor acordate.
Desemnarea Castigatorilor de Categorie:
Anunţarea castigatorilor se va face la data de 16 mai 2012, in urma voturilor acordate de catre membri comunitatii si de catre cei logati prin contul de Facebook, in coditiile enumerate mai sus. Va uram succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog