duminică, 29 ianuarie 2017

ciorba cu gulie

Gulia este o leguma intre ridiche si varza, dupa mine are un gust aproape identic cu varza ), cu un continut bodat in vitamina C si potasiu.


Bun...si acum sa lasam la o parte datele informative si sa revin la delicioasa si sanatoasa ciorba. Daca imi urmatiti blogul cu siguranta ati vazut o reteta asemanatoare cu aceasta, daca nu o rescriu in aceata varianata.

Pentru ciorba aveti nevoie de :

-1 gulie
-1 sfecla
-1 morcov
-3 cartofi mici
-1 radacina pastarnac
-parunjel si leustean
-1 ceapa
-bors
sare
-3 linguri ulei de masline


Mod de preparare

Se curata legumele de coaja si se dau prin razatoarea marare, doar cartofii se taie cuburi. Se incinde uleiul intr-o cratita si se pune legumele. Se soteaza cat sa se inmoaie apoi se adauga apa. Se lasa sa fiarba iar cand sunt gata se adauga borsul dat in clocot separat . Se lasa sa dea cateva clogote si apoi se ia de pe foc. Se adauga zarzavatul tocat marunt.


Se poate servi cu smantana deasupra.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog