articole

marți, 22 decembrie 2009

pizza


Aluat:
-100 ml lapte
-30 gr unt topit
-25 gr drojdie
-faina
-1/2lingurita sare
-1/2 lingurita zahar
Toping:
-2 felii bacon
-100 gr salam uscat
-100 gr porumb
-4 ciuperci
-1 catel usturoi
-ketchup
-oregano
-casacaval
Mod de preparare
Se amesteca drojdia cu zaharulapoi intr-un ligenas se pune faiane dupa care laptele caldut, untul topit, sareasi drojdia se framanta . Apoi se acopera si se lasa la dospit30 min.(pana ce isi dubleaza volumul). Cand e gata se aseaza pe masa de lucru se intinde o foaie de ~5 mm si se pune in tava de pizza.Se unge aluatul de pizza cu ketchup amestecat cu oregano su usturoiul pisat apoi se pune baconul taiat feliute mici si salamul, ciupercile taiate si ele felii sibtiri, porumbul si la final casacavalul pentru puzza. Se da la cuptor 25 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu