articole

miercuri, 20 ianuarie 2010

supa de legume cu crutoane


Ingrediente:
- 1 morcov
-1 patrunjel
-1 radacina pastarnac
- 1ceapa
- 200 gr soc de rosii
- legatura patrunjel
- crutoane sau 3 felii de pane de vatra
-3 l apa
-delicat
-sare,piper
-ulei de masline
-parmezan

Mod de preparare.

Legumele se curata si se spala apoi se taie pai(dar bucati mai groase). Se pun la fiet si se adauga un pic de ulei. Ceapa se toaca marunt si se pune si ea la fiert. Cand sunt aproape gata se adauga si sucul de rosii se mai lasa sa fiarba. Cand e gata se adauga patrunjelul tocat marunt. Se serveste cu crutoane si parmezan.

Ps in cazul in care nu aveti crutoane le puteti face in casa. taiati cateva felii de pane cubulete si datile la cutor 15 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu