articole

duminică, 30 mai 2010

Aripioare de pui cu alune


Ingrediente

-1 kg aripioare pui

- 100 gr alune nesarate

-pesmet

-rozmarin macinat

-boia dulce

-boia iute

-busuioc

-sare, piper

Mod de preparare

Aripioarele de pui se spala si se taie.Se face un amestec din pesmet, alune drobite, rozmarin, bioa, si busuioc sare la preferinta si piper.Aripioarele se stopesc cu un pic de ulei de masilne apoi se trec prin aceasta compozitie.Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cutor 35 min la 220 C.

Un comentariu:

  1. Oreteta super minunata,avand in vedere ca mie i-mi place puiul,dar cu alune inca nu am incercat sa fac si nici nu am mancat pana acum trebuie sa fie tare gustoasa!arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere