articole

luni, 11 octombrie 2010

Rulada cu banana







Ingrediente:
blat:
-4 oua
- 4 linguri faina
- 3 linguri faina
-1 lingura cacao
-esenta vanilie
Crema:
- 200 ml frisca
-75 gr ciocolata
-25 gr nuca de cocos
-1 banana
Mod de preparare
Blat: se separa albusurile de galbenus, albusurile se bat spuma se adauga zaharul, apoi galbenusurile, iar la final faina cu cacao si esenta de vanilie. Se toarna in tava si se coace 10 min. Cand s-a racit se scaote pe un prosop umed si se ruleaza.
Crema: Se pune la topit ciocolata maruntita si 100 ml frisca cand s-a legat o crema se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Frisca ramasa se bate cand e legata bine se pune crema de ciocolata si se amesteca.
Se desface rulada se pune crema apoi banana taiata in jumate si se ruleaza.
Se orneaza dupa preferinta.

3 comentarii: