articole

marți, 25 ianuarie 2011

pui cu sos aromat



Ingrediente
- pulpe pui 
- 400 ml suc rosii
-1 lingura rasa bulion
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- o mana frunze busuioc verde(5-6 frunze)
-sare,piper
-1tulpina telina
-2 catei usturoi


Garnitura pireu cartofi

Mod de preparare
Carnea de pui se prajeste in ulei atat cat sa prinda o crusta aurie nu trebuie sa fie facuta.
Ceapa se taie marunt, morcovul rondele, tulpina de telina marunt, usturoiul felii. Intr-o tigaie se incinge ulei se pune ceapa si usturoiul si se lasa pana cand devin transparente se adauga morcovul si telina se calesc si ele un pic apoi se pune sucul de rosii , si bulionul dizulvat cu putina apa, sare si se lasa sa fiarba. Dupa 15 min se adauga si carnea se condimeteaza. Cand carnea e gata se ia de pe foc si se aduga busuioc tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu