articole

miercuri, 7 decembrie 2011

Bruschete cu rosii si ton/ bruschetta with tomatoes and tuna

Am descoperit ca  sunt un aperitiv pe placul tuturor, de fiecare data dispar cat ai clipi ...si cum se poate altfel daca nu asa, sunt simple si foarte bune iar atunci cand esti in lipsa de timp sau de inspiratie sunt perfecte





Ingrediente
-2 rosii                                                                                          2 tomatoes 
-1 conserva ton in ulei                                                                   -1 Canned tuna in oil
-3 frunze busuioc proaspat                                                              -3 Fresh basil leaves
- bagheta                                                                                            - wand
-1 catel de usturoi                                                                                -1 Clove of garlic



Mod de preparare
Rosiile se taie cubulete mici se amesteca cu ton si putin ulei , sare si busuioc propapat tocat. Feliile de bagheta se rumenesc la prajitor sau pe tigaie dupa care se trece catelul de usturoi peste fiecare felie se pune amestecul de rosii si se serveste. Simplu si bun!



2 comentarii: