articole

joi, 13 decembrie 2012

Budinca de paste cu kaizer


Chiar daca pozele nu sunt faorte reusit va asigur ca budinca a fost extraordinar de buna...

Ingrediente
-200 gr kaizer
-150 gr telemea/cascaval
-1 ardei mare gras
-1 morcov
-o mana de masline
-~200 gr de ciuperci(eu am folosit congelate)
-2 oua
-200 gr samantana
-600 gr paste
parmezan
-1 rosie

Mod de preparare
Kaizerul, ardeiul gras,morcovul, telemeaua se taie bucati mari/cuburi. Se pune intro tigaie incinsa putin ulei si se calesc foarte putin toate ingredientele mai sus mentionata in afara de telemea, ou si smantana, cand sunt putin patrunse se iau de pe foc.

 Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj cand sunt gata se scurg de apa si se pun peste celelante ingrediente.Se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Ouale se bat cu sare si piper se adauga si smantana si se toarna peste paste. Deasupra am asezat felii de rosii si parmezan ras.


Se da la cuptor ~30 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu