articole

miercuri, 25 februarie 2015

muschiulet de porc cu busuioc

Este pentru prima data cind prepar in asa mod muschiuletul de porc si m-am indragostit. Este foarte suculenta carnea si plin de savoare. o reteta simpla, rapida si minunata.




Ingredinete
-1 muschiulet de porc
marinada de busuioc
-1 mana frunze de busuioc
-1 mana frunze de patrunjel tocate
-3 catei de usturoi
-150 ml ulei de masline
-sare

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se pune la robot busuiocul, patrunjelul , uleiul si usturoiul si se mixeaza pana obtineti o pasta. Cu pasta obtinuta e unge muschiuletul de porc, insa pastrati o parte pentru mai tarziu. Se lasa sa se odihneasca carnea si sa se patrunda aromele pentru 1 ora. Incingeti putin ulei intr-o tigaie si prajiti mushiuletul pe toate partile, fara capac! aproximativ cate 3 min pe fiecare parte . Muschiuletul trebuie sa fie frumos rumenit. Se transfera intr-o tava pentru cuptor se  unge cu marinada si se da la cuptor pentru 8-10 min.
 Dupa care se scoate se acopera cu o folie se aluminiu si se lasa sa se odihneasca timp de 10 min.

Se serveste!

In poza mai e un mod de preparare cu care o sa revin in postarea urmatoare:)

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu