articole

joi, 28 mai 2015

Scrob (jumeri) din oua de prepelita cu ceapa

Dupa ati vazut in poastarea anterioara gatesc cu oua de prepelita de la Ferma de prepelite japoneze Fundeni ,daca vreti sa castigati si voi asa bunatati Gina Bradea a organizat un concurs  asa ca ce mai stati?

Astazi va prezint o reteta extrem de simpla de care sincer uitasem, iar datorita provocarii Traditii si gastronomie romanesaca am pus-o in farfurie.



Ingrediente

-8 oua de prepelita sunt echivalentul a 2 oua medii de gaina
-1 fir de ceapa verde
-sare
-piper

nu prea am ce sa va povestesc cum se face, se bat ouale cu care si piper, se pune ceapa tiata marunt. Intr-o tigaie se pune putin ulei la incins apoi se toarna ouale se amesteca cateva minute in ele pana se garesc. Se servesc calde alaturide o salata, legume simple sau cu ce vreti voi. O bunatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu