articole

marți, 11 august 2015

Legume la cuptor ( reteta de post)

E sezonul legumelor iar eu le ador, aceasta reteta ar semana cu un ghiveci dar e facut la cuptor fara suc de rosii legumele se coc frumos iar aroma fina de busuioc le inbina frumos gustul.




Ingrediente 
2 personale

-1 cartof mare
- 1 vanata mare
-2 rosii
-2 ardei grasi
-1 morcov mare
-ulei de masline/ floarea soarelui
-sare
-busuioc uscat
-piper

Mod de preparare

Cartoful curatat si spalat se taie cuburi egale, la fel se procedeaza su vanata si adeiul gras. Morcovul se taie rondele iar rosiile bucati destul de mari. Se pun legumele intr-o tava de yena se stropesc cu ulei , se condimenteaza cu sare, piper si busuioc  , se amesteca bine, bine.

 Se dau la cuptor 180 C pentru 35-40 min. Eu le gust!

Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu