articole

miercuri, 28 octombrie 2015

Friptura de vita cu capere si masline verzi



  • Ingrediente

  • 300 gr carne de vita muschi
  • -2 lingurite capere
  • 7 masline verzi sau mai multe
  • -100 ml vin alb
  • -patrunjel
  • piper
  • -1 lingura unt
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare
Se incinge uleiul intr- o tigaie cu lingura de unt si se pune feleurile de carne de vita la prajit cu capac la foc mediu. Carnea va lasa puna apa. Eu prefer sa inabus mai mult carnea d ecat sa o prejesc, pentru ca o dau si copilului ( evit sa ai dau prajeli). Cand e carnita gata scot o bucata separat pentru copil iar peste resul pun vinul si las sa fiarba cateva minute. La final pun caperele si maslinele taie, piper si patrunjel. 
Se serveste alaturi de cartofi, legume, orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu