articole

miercuri, 28 iunie 2017

Rulouri de vinete umplute cu 4 feluri de branza

Eu ador vinetele si cum deja au aparut prin piete au va propun o reteta deliciosa cu vinete si branzeturi, un deliciu al verii .
Se poate face cu diferite sortimente de branza ce aveti prin frigider.

Ingrediente
2 portii
3 vinete
-1 cutie crema de branza 200 gr
-150 gr cascava
-150 gr cas oi
-100 gr parmezan
-5 rosii sau o cutie de rosii in suc propriu
-patrunjel
-5 catei de usturoi
-sare

Mod de preparare

Vinetele se spala si se taie felii  si se coc pe gril putin cat sa se patrunda,( sau in tigaie cu putin ulei) Se scot pe o farfurie si se condimenteaza cu sare, piper. Se amesteca crema de barnza cu cascavalul ras cas de oi, parmeazan, se pune cate o ligurita pe fiecare felie de vanata si rulam. Se aseaza intr-o tava de cutor unsa cu putin ulei.
Daca folosim rosii le curatam de coaja si le tocam marunt, le punem intr-o tigaie si le aducem la punctul de fiebere, se lasa sa dea cateva  clocote se adauga sare, putin zahar daca e  prea acru sosul, busuioc pentru o aroma si il turnam peste vinete. Se da la cuptor pentru 20 min. Inainte de a scoate tava punem peste rulouri putin cascaval ras.
In cazul in care folositi conserva de rosii cuburi le turnati direct peste ruslori si dati la cuptor, de asemenea puteti adauga busuioc.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu