articole

sâmbătă, 12 septembrie 2009

gratar de pui cu cartofi picanti


Ingrediente
-1 kg copanele pui
-boia dulce
-curry
-delicat
-sare
-piper
-oregano
-rozmarin
-1 kg cartofi albi
-5-6 liinguri ulei de masline

Mod de preparare
Carne se spala se incrusteaza ca sa se patrunda mai bine. Facem un sos din boia dulce, ulei, delicat, roz marin, oregano si un pic de curry in functie de cat de condimentati doriti sa fie si cu acesta ungem bucatile de cane ca sa se patrunda bine si dam la rece 30 min. Intre timp pregatim catofii: se taie felii si se dau prin acelas amestec ( facem acelas sos) dar adaugam si piper. Se pun intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si se dau la cuptor ~35 min. In ceea ce priveste carne e simplu se pune pe gratar si asteptam sa se faca...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu