articole

vineri, 13 noiembrie 2009

cartofi crocanti, aromati si picanti


Ingrediente:
  • 10 cartofi
  • 50 ml ulei de masline
  • curry
  • boia dulce
  • rozmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • malai
  • sare
  • piper
Mod de preparare
Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul. Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de condimnte am pus la ochi.....idea e sa fie un joc de arome. Se amesteca bine toatae condimentele. Cartofii se stropesc cu ulei...astfel incat sa fie bine cuprinsi toti apoi se dau prin malaiul condimentat. Se aseaza intr-o tava tapecata cu hartie de copt si se dau la cuptor 50 min.

Atentie daca nu vreti sa fie foarte picati reduceti din cantitatea de curry.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu