articole

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

drob









Ingrediente

-500 gr. carne porc tocata
    -300gr. pipote
    -300gr. ficatei pasare
    -2 legaturi ceapa verde
    sare

Ficateii si pipotele se pun la fiert 15 min in apa cu sare. Apoi se dau prin masina de tocat. Separat am fiert 4 oua. Amestecam carnea, pipotele si ficateii, adaugam marar, patrunjel, ceapa, toate tocate marunt. Potrivim de sare si piper apoi adaugam si 4 oua amestecam bine. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt (asta ca sa imi usurez munca atunci cand o sa il scot din tava) se pune un sfert din cantitatea de compozitie si adaugam ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii apoi punem cealalta cantitate de compozitie.
Dam tava la cuptor pentru 1 ora la foc mediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu