articole

luni, 16 noiembrie 2009

mini rulada de piept de pui




Ingrediente:
-un piept de pui
- 300 gr ciuperci
- 1 morcov
- patrunjel
- 3 felii sunculita ardelenesca
- sare
- piper
- 4 cartofi
- 50 ml vin alb
- ulei
Mod de preparare

Pieptul de pui se dezoseaza si se taie in patru, dupa care se"bate" un pic cu ciocanul de bucatarie. Jumate de morcov setaie pai, iar 4 ciuperci felii subtiri.. Se pune intr-o tigaie un strop de ulei si se amestec legumele.~ 3 min.

Sunculita se taie pai si se aseaza pe pipetul de pui, apoi ciupercile si morcovul

patrunjelul, se condimenteaza

Dupa care se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se toarna vinul, apoi se stropes din nou cu un pic de ulei.Tava se acopera cu o folie de aluminiu.

In alta tava pregatim garnitura: Se taie restul de morcov la fel pai si ciupercile felii, cartoful pe de-a lungul si se aseaza in alta tava, se stropesc cu ulei se condimenteaza si se acopera cu o folie de aluminiu.

Se dau la cuptor de 30 min. la foc mediu dupa care se scoate folia de la rulada doar si se mai lasa inca 15 min. pentru a se rumeni. se serveste cu salata de sfecla rosie pregatita dupa modeul salatei de morcov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu