Pieptul de pui se dezoseaza si se taie in patru, dupa care se"bate" un pic cu ciocanul de bucatarie. Jumate de morcov setaie pai, iar 4 ciuperci felii subtiri.. Se pune intr-o tigaie un strop de ulei si se amestec legumele.~ 3 min.
Sunculita se taie pai si se aseaza pe pipetul de pui, apoi ciupercile si morcovul
patrunjelul, se condimenteaza
Dupa care se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se toarna vinul, apoi se stropes din nou cu un pic de ulei.Tava se acopera cu o folie de aluminiu.
In alta tava pregatim garnitura: Se taie restul de morcov la fel pai si ciupercile felii, cartoful pe de-a lungul si se aseaza in alta tava, se stropesc cu ulei se condimenteaza si se acopera cu o folie de aluminiu.
Se dau la cuptor de 30 min. la foc mediu dupa care se scoate folia de la rulada doar si se mai lasa inca 15 min. pentru a se rumeni. se serveste cu salata de sfecla rosie pregatita dupa modeul salatei de morcov.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu