articole

vineri, 5 februarie 2010

briose cu glazura de capucino






Ingrediente:

-4 oua
- 200 gr iaurt
- 2 linguri nuca de cocos
- 200 gr faina
-1 praf de copt
-1 zahar vanilat
-100 gr lapte
-200 gr zahar
-50 gr ulei

glazura:
-2 linguri cacao
-2 linguri capucino
-4 linguri zahar pudra
-2 linguri apa
-1 lingura ulei

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul si dupa care galbenusurile, iaurtul, laptele, uleiul,nuca de cocos faina,zaharul vanilat, praful de copt.. Se ung formele de briose si se toarna cate o lingura in forma Se da la cupror 30 min foc mediu. Glazura rapida: Se amesteca cacaoa, capucino si zaharul cu apa fierbinte cand se leaga se aduga si uleiul.Dupa ce s-au racit briosele se ung cu crema si se orneaza cu nuca de cocos.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu