articole

vineri, 2 aprilie 2010

BIZCOCHO-un chec





BIZCOCHO este o reteta de pandispan luate de pe un site spaniol sincer nu am salvat numele siteului sa va pot arata si voua sursa de inspiratie dar...sper sa va placa ...e o nebunie
Ingrediente
-220 de grame de făină,
-100 de grame de ciocolata
- 100 de grame de nucă de cocos rasă,
-4 ouă,
-1 plic praf de copt
-100 ml de ulei de floarea soarelui,
-coji de portocala,
-180 de grame de zahăr,
-50 ml de lapte ,
- 1 felie de ananas în sirop (opţional)
-o priză de sare
Mod de preparare
Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma se aduga zaharul treptat. Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza uleiul, laptele si nuca de cocos. Se adauga toate acestea peste albusuri se pune si faina ; se amesteca usor se adauga si praful de copt.Se imparte aluatul in 2 in una din ele se pune ciocolata topita. Se aseaza intr-o forma de copt hartie si se toarna compozitia cu ciocolata dupa care se da la frigider 5-10 min. Dupa ce au trecut cele 5min se toatna compozita alba si se da la cuptor 45 de min la foc mediu.Ps. putei pune la fundul tavii felii de ananas apoi cele 2 compozitii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu