articole

vineri, 30 iulie 2010

SARAMURA DE PUI






Ingrediente
-1 piept mare de pui
-4 catei usturoi
-1 ceapa mica
- 4 rosii copate
-2ardei capia copti
-1 lingurita cimbru uscat
-1 lingurita sare
-piper
-patrunjel
-ulei
-1 ardei iute copt
Mod de preparare
Pipetul de pui se dezoseaza si se feliaza se condimenteaza cu sare si piper se fac pe gratar. (la felsi rosiile si ardeii)
Se pun 2 1/2 cani de apa la fiert cu ceapa tocata marunt sare, adeiul copt taiat dupa preferinta, cibru sare si piper. se fierbe totul 5 minute apoi se aduga rosiile taiate bubulete. Se mai lasa sa fiarba inca 5 min. Usturoiul se piseaza se amesteca cu uleisi se amesteca pana cand devine o pazsta. Pasta se adauga in apa impreunca cu patrunjelul.. Se ia de pe foc se toarna saramura peste carne si se lasa acoperit 1 ora. Se serveste alaturi de mamaliguta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu