articole

sâmbătă, 21 august 2010

Pulpe de pui umplute cu garnitura de ciuperci




Ingrediente
-4 pulpe de pui
-1morcov
- 1 ardei
-1 ceapa
-700 gr ciuerci
- sos soia
- piper
-1 ardei rosu
-usturoi
-300m vin
-patrunjel
Mod de preparare
Pulpele de pui se dezoseaza, se aseaza intr-un vas si se marineaza cu 2 linguri sos soia. Morcovul se da prin razatoarea mare, ciuprcile si ceapa se taia felii marunt la fel si ardeiul. Se amesteca tot cu o lingura de sos soia.Se umple pulpele de pui cu compozitia rezultata. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Se aseaza carnea intr- tava unsa cu unt su un pic de ulei si se a la cuptor sa se rumeneasca, cand au pins culoare se aduga vinul si se lasa sa se faca carnea.
Garnitura:Ciuercile ramase se taie in patru se pun in tigaia incinsa cu un pic de ulei si se prajesc se aduga si ardeiul rosu taita cuburi mai mari. L a final se adauga patrunjel tocat si usturoi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu