articole

marți, 14 septembrie 2010

Fripturica de porc





Ingrediente
-300-400 carne de porc
-o cutie mica de rosii cubulete
-1 morcov
-1 ceapa
- sare, piper
-busuioc verde
- delickat
- 3 catei usturoi
Mod de preparare
Carne de porc se taie ca pentru snitele apoi se condimenteaza,
morcovul si ceapa se taie cubulete.
Se incinge ulei intr-o tigaie si se pune carne sa se rumeneasca cu capac pe ambele parti, apoi se adauga ceapa si morcovul si se lasa sa se inabuse un pic apoi se aduga 200 ml apa si se lasa sa fiarba, se adauga delicat. Cad e aproape gata se pune rosiile cubulete in suc si se mai lasa sa fiarba. La sfarsit se adauga usturoiul maruntit si se ia de pe foc se pune si busuiocul proaspat.
Se seveste alaturi de un pireu sau orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu