articole

luni, 10 octombrie 2011

ciocanele de pui crocante




Ingrediente
-ciocanele pui
-susan
-pesmet
-tortila 5 bucati(nu pachete)
-boia dulce
-usturoi granulat
-condimet pui sau delikat
-piper

Mod de preparare
Se pune intr-un vas apa se lasa sa fierba cand da in clocot se pun ciocanele de pui curatate si se lasa sa dea cateva clocote cat sa iasa sangele .



Se scurg de apa si se lasa deoparte.

 Se amesteca pesmetul cu susan, condiment picant optional, delikat, piper, usturoi granulat si tortila rupte bucati mici, boia dulce. Se trece carnea prin putin ulei apoi  prin mixul de condimente se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se da la cutor 40 min.

4 comentarii:

  1. Imi place cum le-ai facut, pentru ca nu sunt prajite si par delicioase .

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Sanda au fost foarte delicioase, fara ulei si mai sanatoase decat facute in baie de ulei

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine si mai ales sunt asa mai dietetice!

    RăspundețiȘtergere
  4. ujn deliciu...Si eu am facut azi ceva asemanator..Pup

    RăspundețiȘtergere