articole

miercuri, 7 martie 2012

Tocanita de pui cu ciuperci




Ingrediente
-1 piept de pui
-200 gr ciuperci
-1 ceapa
-3 catei de usturoi
-1 lingura bulion
-200 ml apa
-50 ml vin
-sare, piper

Mod de preparare
Pieptul de pui se portioneaza. Se incinge intr-o tigaie putin ulei si se pune carne de pui, cand se albeste pe toate partile se adauga ceapa tocata marunt si se mai lasa putin cu capac sa se inabuse dupa care se adauga ciupercile taiate felii subtiri se amesteca bine apoi se adauga apa , vinul si pasta de tomate. Se lasa sa fiarba la foc mic cu capac. Cand este carnea gata ~ dupa 30 min se pune usturoiul tocat marunt sare si piper se lasa sa dea cateva clocote si se ia de pe foc.

3 comentarii:

  1. O bunatate, de mult e in asteptare dar am sa o fac saptamana care vine! Pupici! La multi ani de 8 Martie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Adela pentru urare si tie un 8 martrie cat mai frumos. Alinuta asa e. La multi ani pt 8 Martie!

    RăspundețiȘtergere