O reteta ideala pantru familie si prieteni...
Ingrediente
225 gr unt
225 gr zahar pudra
4 oua medii
175 gr faina
1 lingurita praf de copt
50 gr cacao
Mod de preparare
Pentru inceput preincalim cuptorul la 220 gr C. in revista din care am luat reteta scria la 180 insa vazand ca nu se coace eu am marit temperatura.
Untul la temperatura camerei se mizeaza cu zaharul pudra pana cand obtinem o crema pufoasa, apoi adaugam ouale cate unul. Faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se incorporeaza in amestecul de unt. Se toarna compozitia intr-o tava de 20 cm daca vreti sa obtineti un tort mai inailt sau impartiti compotitia cum am facut si eu in doua si am copt doua blaturi care le-am trasformat in prajitura.
Se coace timp e 30 min dar cel mai bine faceti testul cu scobitoarea.
Cand e gata se lasa la racit apoi se orneaza cu crema de alune si capsuni.
Simplu, rapid si delicos !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu