articole

vineri, 6 noiembrie 2015

tarta cu dovlecel si mini tortulete aperitiv cu branza Tartino

Acum ceva timp in urma am primit coletul de la Buzzstore care ne provoaca sa descoprim noua gama Hochland branza tartinabila Tartino. Realizat din ingrediente naturale, noul produs este disponibil in trei sortimente: Natur, Rosii si Spanac.
Branza este intr-un amabalaj inovator in forma de tub cu trei forme integrate , steluta , trifoi si spagheti care modeleaza branza diferit.
Deci ce imi ramane este sa testez si sa va inpartasesc si voua impresiile.

Dupa mai multe combinatii va pot spune ca este o bunatate iar cel mai mult imi place cel cu spanac. Voua care va place?

Prima incercare au fost niste mini tortulete , care le-am pregatit dimieata la micul dejun dar pot servi ca un aperitiv delicios pentru musafirii neastepati. Simplu, bun si rapid

-felii de paine
-branza Tartino natur, spanac si rosii
-cateva masline si patrunjel pentru decor

Forma feliilor de paine am obtinuto cu ajutorul forme de biscuiti :) in rest imaginatie




Pentru tarta cu dovlecel aveti nevoie de


un dovlecel,
 4 albusuri, 
1 ou,
 1 lingura faina, ,
 1 lingura ulei, 
100 gr cas vaci, 
decor branza Tartino cu spanac, natur si rosii. 

Dovlecelul se da prin razatoare si se pune la scurs. Albusurile se bat spuma cu putin sare, apoi se adauga galbenusul, faina, se amesteca usor, uleiul , cas de vaci dat prin razatoare si dovlecelul. Se toarna totul intr-o tava si se da la cuptor la 180 C pentru 30 min sau pan cand este rumena deasupra. Cand s-a racit se decoreaza cu crema de branza Tatino dupa gust si preferinte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu