articole

duminică, 14 februarie 2016

Pulpe de pui invelite in bacon

Pentru ca astazi se sarbatoreste iubirea dar nu neaparat ca e o zi speciala, zilele speciale le facem noi si pot fi in fiecare zi, pentru ca e week-end si pentru ca am zis sa incerc ceva simplu, bun si diferit .
O reteta extrem de simpla insa cu o savoare aparte, bacon, ceapa si mere coapte in aceasi farfurie poate fi ceva diferit sau poate cunoscut pentru voi. 
Eu zic ca trebuie neaparat sa incercati reteta.







Ingrediente

- 6 pulpe de pui
-18 felii de bacon fin feliate
-2 linguri sos pesto
-sare, peiper
-1 ceapa mare
1-2 mere
-ulei de masline

Mod de preparare

Pulpele de pui se ung cu sos pesto bine, bine sa acopere fiecare parte, se condimenteaza cu sare si piper apoi se invelesc in bacon, cate doua trei fasii pe fiecare pulpa, depinde de marime. Se aseaza in tava.



Ceapa se curata si se taie elii mari la fel se  procedeaza cu merele dupa care se pun in tava printre pulpele de pui. Se tropesc cu ulei si se dau la cuptorul incins la 220 C timp de 40 min sau pana cand se patrund bine.

Noi am servit alaturi de o salata cu rucola si mircov si o garnitura de orez cu legume amestec. Insa puteti opta pentru varinata de garnitura de ceapa cu mar insa trebuie sa puneti mai multe mere si cepe.

Sa aveti pofta si o zi plina de iubire!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu