joi, 7 iulie 2011

somon la cuptor pe pat de legume



Ingrediente
-file somon
-1-2 dovelecei
-5 morcovi medii
-6 cartofi
-marar
-boabe coriandru
-sare, piper
-zeama de la 1 lamaie
-ulei
-unt



Mod de preparare
Legumele se curata de coaja. Morcovii si dovleceii se taie pai . Se unge o tava yena cu ulei se pun legumele si se condimenteaza. Separat se condimenteaza somonul cu boabe de coriandru putin sfarmate, sare, piper si zeama de la lamaie. Se pune pestele peste legume, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 20  min se ia folia si se mai lasa un pic.
Se parat se fierb cartofii cu sare cand sunt gata se servesc alaturi de peste cu putin unt si marar

Un comentariu:

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails
A apărut o eroare în acest obiect gadget

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog