luni, 19 aprilie 2010

salata mixta



Ingrediente

-1/2 piept de pui
-oregano
-rozmarin
-sare si piper
- 100 gr masline
- 200 gr amestec legume(porumb, fasole verde, mazare, morov, ardei gras)
-2 cartofi
-sos de maiozeza: maiozeza(1 ou fiert si 1 crud+ulei) +1 lingura smantana+1 lingura mustar frantuzesc

Mod de preparare

Amestecul de legume este cel care se gaseste la mai toate magazinele in stare congelata ; se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj(se pune la fiert cu putina apa ~~10 min)Cartofii se fierb si ei in apa cu sare dupa care se curata de coaja. Pieptul de pui se face la gratar insa condimentand in prealabil cu sare , piper, oregano si rozmarin.Cand este gata se taie fasii de marime medie. Se scot samburii de lamasline si se taie. Se face maioneza din1 ou fiert si unul crut cu ulei si mustar dupa care se amesteca cu smantana si mustarul frantuzesc. La final amestecam toate ingredientele.Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog