duminică, 23 august 2009

pastai cu carne de pui
















Ingrediente
-4 pulple si 1 piept
-1 kg pastai
-2 morcovi
-1 ardei capia mare
-1 ceapa mare
-1-2 linguri bulion
-1 legatura marar
-sare, piper
-2 catei usturoi mari
-ulei



Mod de preparare
Carnea de pui se pune la fiert in apa cu un pic de sare. Intre timp pregatim legumele. Se taie morcovul , ceapa si ardeiul cubulete. In alta cratita se pune un pic de ulei la incins, se aduaga ceapa; cand incepe sa se imoaie se aduga morcovul si ardeiul si mai lasam 3 min sa se inabuse. Apoi adaugam pastaile care au fost in prealabil spalate si curatate; amestecam si adaugam zeama de la carne si condimentam, ( zeama sa fie un pic mai putina decat pastaile). Cand sunt apreaope gata se adauga carnea si bulionul, se mai lasa sa fiarba. La final adaugam usturoiul care a fost pisat si mararul tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog