sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Friptura de iepure






Ingrediente
Timp preparare 1h 40 min
Timp macerat  cel putin 4 ore cel mult 24 ore

- 1 iepure ` 2,5 kg
- 400 ml bere
- 2 linguri sos soia
- 2 linguri sos worcester
- boabe piper
-1 foaie de dafin
- condiment picant
-rozmarin

Mod de preparare
Se portioneaza carnea intr-un vas se amesteca berea cu sos de soia si sos worcester rozmarinul, boabele de piper si foaie de dafin se pune carnea trebuie sa fie acoperita de marinada, se acopera cu folie si se da la frigider pentru cel putin 4 ore. Dupa ce s-a macerat carnea se pune intr-un vas yena  jumate din cantitatea de marinada(trebuie sa fie la jumatea carnii) se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la treapta 4 timp de 1h si 30 min. ( de incearca carnea dupa 1 h depinde de varsta iepurelui) se mai lasa la cuptor inca 10 min fara folie.

3 comentarii:

  1. MMmm, o pulpa de iepure aromat iau si eu, ca-mi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mult imi place!
    Vreau si eu macar sa gust!
    Te pupic!

    RăspundețiȘtergere
  3. cand fac data viitoare va invit cu mare drag :)

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog