miercuri, 2 iunie 2010

omleta cu dovlecel




Ingrediente

-6 oua
-1 dovlecel
-150 gr motardela
-sare, piper
-marar (optional)
-parmezan

Mod de preparare

Se bat ouale bine cu sare si piper.Dovlecelul se taie rondele si se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un prosop de hartie. Intr-o tigaie se pune jumate din cantitatea de oua , motardela taiata cubulete si dovlecelul, se pune capacul pe tigai si se lasa la foc mic , apoi se ontoarce pe partea cealanta cu ajutorul unei spatule.La fel se procedeaza cu cealanta cantitate de oua.Se serveste cu parmezan ras deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog