marți, 12 iulie 2011

Rulada de pui si carne tocata




Ingrediente
- 1 piept pui
-200 gr carne tocata vita/ porc/pui
-1 ceapa
-sare, piper
-patrunjel
-2 linguri orez
-boia
-mustar
-boabe mustar
-boabe piper
2 morcovi
-1 castravete murat

Mod de preparare
Pieptul de pui fara os se taie in asa fel incat atunci cand dupa ce il batem sa se poate rula. Carnea tocata se amesteca cu orez, sare, piper, putina boia dulce, ceapa tocata, patrunjel. Morcovul si castravetele se taie pai.

Se ia o folie de aluminiu se unge cu putin ulei, apoi cu mustar, se presoara boabe de piper si mustar, putina boia si se pune pieptul de pui, condimentam pieptul cu sare si foarte putin piper apoi punem carnea tocata, morcovul si castravetele , rulam bine si impachetam folia.
Se da la cuptor ~ 45 min.

ganitura: o salata de pastai cu maioneza si cartofi la cuptor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog