luni, 9 ianuarie 2012

Coaste de porc caramelizate /Caramelized pork ribs

Reteta preluata de pe blogul lincutamarin.blogspot.com Sunt un deliciu , imi pare nespus de rau ca aparatul foto nu avea setarile facute asa ca pozele nu sunt reusite si nu redau culoarea reala . 



Ingrediente:
1kg  coaste de porc                                               1 kg pork ribs
50 gr unt                                                                 50 g butter
1/2 ceasca cu vin alb                                               1 / 2 cup white wine
2 catei de usturoi                                                     2 cloves of garlic
rozmarin                                                                  rosemary
400 ml supa de carne                                              400 ml broth
cuisoare                                                                  cloves
sare, piper                                                               salt, pepper
2 linguri miere                                                           2 tablespoons honey

1 lingura zahar brun                                                  1 tablespoon brown sugar
 Mod de preparare

Carnea se spala apoi se infinge in ea cuisoare.Topim untul, adaugam rozmarinul pisat, usturoiul zdrobit, sarea si piperul.  Cu acest amestec se unge carnea si se da la rece 30 min. Dupa care se pune carnea intr-o tava se toarna vinul si supa de carne si se da la cuptor la foc potrivit. Intre timp, amestecam mierea cu zaharul brun . Dupa o ora se unge carne cu acest amestec pastrand si pentru final, iar cu 15 min.inaite de a fi scoasa se unge cu restul de amestec.

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog