vineri, 20 noiembrie 2009

ciorba de perisoare


Ingrediente:
- 400 gr carne de pui tocata
- 1 morcov
- 1/2 telina
- 1 pastarnac
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura leustean
- 50 ml ulei de masline
- 50 gr orez
- 500 ml bors
- cimbru
- sare, piper, delicat
Mod de preparare
Se curate le gumele se spala si se dau prin razatoarea mare, se pun e intr-o oala uleiul si se "ametesc " legumele. Se adauga si ceapa si se toarna 2,5 l apa. Se condimenteaza. Carnea de pui se amesteca cu orezul, jumatate din patrunjelul tocat marunt, oul si condimentele. Cand sunt aproape gata legumele se fac niste bilute din compotzitie si se pun sa firba~10 min. Separat se pune borsul la fiert cu un pic de cimbru. cand sunt gata perisoarele se adauga borsul leusteanul se da inca intr-un clocot si se opreste. Dupa 5 min.se adauga patrunjelul tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog