![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgnszH6eC7x900Ltsa4gcNR2r99G7T3FTkpViGwqhmIdizVX0KTRrsq5SdpKwQzmcEJux26Zl5PMhbnp5PY7dGYAzdQS3rXWJJn1IFQ7kYOVhuq_voodwdkPGhSlhKymCJmZkvRoTpxNCE/s400/Imag010.jpg)
Ingrediente:
- 10 cartofi
- 50 ml ulei de masline
- curry
- boia dulce
- rozmarin
- busuioc
- cimbru
- malai
- sare
- piper
Mod de preparare
Cartofii se curata de ceaja se spala si se taie pe de-a lundul. Intr-un bol se amesteca malaiul(~ 2 mani) cu curry 2 lingurite cu varf,boia dulce cat sa coloreze cartofii, si restul de condimnte am pus la ochi.....idea e sa fie un joc de arome. Se amesteca bine toatae condimentele. Cartofii se stropesc cu ulei...astfel incat sa fie bine cuprinsi toti apoi se dau prin malaiul condimentat. Se aseaza intr-o tava tapecata cu hartie de copt si se dau la cuptor 50 min.
Atentie daca nu vreti sa fie foarte picati reduceti din cantitatea de curry.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu