![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlhaUhNsW6XnE1-6BFFGjg2hktvnyiWRvfcvjeq63FrZJGPf6z6eiSt6wphyphenhyphen0FOcMcWCVWDh0xMJMWqm-QxqXDTh7yduc2fUIWQRI1f-Ez_TNDi8mjpb2XckqNnSt5LiXZyW1BdSJpGrk/s400/Imag073.jpg)
Ingrediente:
pentru 1 borcan de 800
- 4 gutui
- 2 linguri de zahar
- 1 varf de vanilie
Mod de preparare:
De ce zic 4 gutui la un borcan? la compotul de gutui folosec o forma speciala care "scobesc " gutuile in forme mici si rotunde. Astfel asez gutuile in borcan, pun 2 linguri cu varf de zahat peste ele , vanilia si apa cat sa ajunga pana sus. pun capacul si le sterilizez 20 min. Le scot pe o patura si le acoper sa stea la cald pana a doua zi.
Mai simplu de atat nici nu se poate:D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu