Ingrediente
-500 gr. carne porc tocata
- -300gr. pipote
- -300gr. ficatei pasare
- -8 oua
- -2 legaturi patrunjel
- -2 legtaturi marar
- -2 legaturi ceapa verde
sare
- piper
Mod de preparare
Ficateii si pipotele se pun la fiert 15 min in apa cu sare. Apoi se dau prin masina de tocat. Separat am fiert 4 oua. Amestecam carnea, pipotele si ficateii, adaugam marar, patrunjel, ceapa, toate tocate marunt. Potrivim de sare si piper apoi adaugam si 4 oua amestecam bine. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt (asta ca sa imi usurez munca atunci cand o sa il scot din tava) se pune un sfert din cantitatea de compozitie si adaugam ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii apoi punem cealalta cantitate de compozitie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu