Ingrediente:
- 200 gr fasole
- 2 morcovi
- 1 telina
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 1 ardei capia
- o cutie de rosii
- 1 dovlecel
- stevie
- leustean
- patrunjel
- sare
- delicat
- 1 l. bors
Mod de preparare
Boabele de fasole se pun de cu seara in apa . A doua zi apa se arunca si se pun la fiert. Morcovul telina se curata si se da prin razatoarea mare. Ardeiul si capia se taie cubulete mici la fel si ceapa. Morcovul, telina, ardeiul si se calesc un pic in untdelemn si se aduga peste fasole. Apoi adaugam ceapa si dovlecelul si se potriveste de sare. Se acreste cu bors in care adaugam un pic de cimbu. Cand e gata adaugam stevia si leusteanul iar dupa ce am oprit ciorba adaugam si patrunjelul pentru a-si pastra astfel culoarea
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu