sâmbătă, 17 septembrie 2011

Tort cu frisca





La acest tort va post spune ca am muncit ceva, nu sunt familiarizata cu frisca, evit torturile cu frisca pentru ca iti rapesc mult timp ca sa obtii o suprafata perfecta.Asa ca raman fana pasta de zahar : D....A avut blat de cacao , sirop de menta si crema de frisca mentolata cu ciocolata.

4 comentarii:

  1. Foarte frumos tortul. Trandafirii sunt din pasta de zahar? Daca da, nu se topesc in contact cu frisca? Eu sunt o incepatoare in ale pastei de zahar si spre deosebire de tine, prefer frisca, insa pentru ornamente, floricele as folosi pasta de zahar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina trandafirii i-am facut din pasta de zahar, am avut ceeasi temere ca si tine insa au stat bine, i-am pus cu o ora inainte de a da tortul. Ei au fost facuti cu o zi inainte s-au uscat foarte bine. Este a doua oara cand pun ornamente din pasta de zahar pe un tort de frisca si nu am avut probleme.sper sa nu am si in continuare.pupici si spor la treaba

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine ,cu frisca nu prea imi place sa lucrez.Dar te-ai descurcat foarte bine,este chiar bine nivelat tortul.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Adina, am incercat si eu, mi-a luat ceva timp, tot secretul este(am aflat intre timp) sa pui muulta frisca

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog