miercuri, 25 august 2010

Castraveti la otet




Este o reteta foarte foarte buna preluata de la mama soacra, o fac al doilea an si va pot spune ca sunt un deliciu.
Ingrediente
pentru un borcan de 1,5 l
-castraveti
-2 degete otet
-2 lingurita sare
-4 lingurite zahar
-morcov felii
-ceapa felii
-hrean
-boabe mustar
-boabe piper
Mod de preparare
Castravetii se spala . In borcan se aseaza cateva felii de morcov si ceapa apoi se pun castravetii dupa otetul, sarea,zaharul piperul si mustarul si hreanul curatat( 1/2 hrean) Se toarna apa se pune capacul se agita un pic si se pune la sterilizat . (intr-o oala se aseaza borcanul invelit intr-un prosop sau hartie se toarna apa si se pune la fiert, se fierbe 25min de cand incepe apa sa clocoteasca)


Un comentariu:

  1. Asa ii fac si eu.
    Sunt chiar foarte buni si tin foarte bine pana vara viitoare.

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog