duminică, 31 iulie 2011

Chiftelute de dovlecei




Ingredinete
-2 dovlecei
- 200 gr telemea
-marar
-patrunjel
-2 catei de usturoi
-1 ou
-piper
-sare
-2 linguri pesmet
-faina
-ulei pentru prajit

Mod de preparare
Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita , mararul si patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, sare, piper oul batut si pesmetul si o lingura de faina.Se amesteca toate bine. Formam din compozitia rezultata chiftelute le trecem prin faina si le prajim in ulei bine incins. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba surplusul de ulei.
Sunt bune atat caldecat si reci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog