duminică, 6 iunie 2010

Ardei umpluti






Ingrediente

-12 ardei
-1 kg carne tocata amestec
- 50 gr orez
- 1 legatura marar
-1 legatura patrunjel
-2 cepe
1 ou
- 3-4 linguri bulion
-sare, piper
-cimbru
-4 rosii

Mod de preparare

Se cuarata ardeii de seminte se spala si se saraeaza in interior.
Mararul si patrunjelul se taoaca marunt la fel si ceapa. Orezul se spala si se lasa un pic la umflat. Se amesteca carenea cu ceapa, verdeturile, orezul, bulionul, si condimetele. Se amesteca bine toate. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii si sepun capacele de rosii. Se pun la fiert in apa si suc de rosii plus un pic de delikat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog