Este un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.
Ingrediente
-300 gr masline
-aluat de foietaj din comert
-300 gr masline
-aluat de foietaj din comert
-3 catei usturoi pisati
-ulei de masline
-parmezan ras
Mod de preparare
Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele ,usturoiul si se lasa sa se faca o pasta se adauga si ulei de masline.Totul se mixeaza ~5 min. Se intinde pasta obtinuta(la mine nu a iesit pasta,o crema, cred ca din cauza robotului , insa au iesit si asa foarte bune) pe foaie apoi se pune parmezanul ras si se ruleaza. Se da la frigider sa se intareasca apoi se taie felii. Se coc timp de 10 min.
Faina ideea,tocmai am o gramada de masline(le-am primit) si nu stiam ce sa fac cu ele,multumesc pentru idee.Te pup si o seara frumoasa.
RăspundețiȘtergereCu mare drag mirela...ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Ms si tie la fel
RăspundețiȘtergere