vineri, 4 iunie 2010

Aperitiv cu foietaj si masline





Este un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.



Ingrediente
-300 gr masline
-aluat de foietaj din comert

-3 catei usturoi pisati
-ulei de masline
-parmezan ras

Mod de preparare

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele ,usturoiul si se lasa sa se faca o pasta se adauga si ulei de masline.Totul se mixeaza ~5 min. Se intinde pasta obtinuta(la mine nu a iesit pasta,o crema, cred ca din cauza robotului , insa au iesit si asa foarte bune) pe foaie apoi se pune parmezanul ras si se ruleaza. Se da la frigider sa se intareasca apoi se taie felii. Se coc timp de 10 min.

2 comentarii:

  1. Faina ideea,tocmai am o gramada de masline(le-am primit) si nu stiam ce sa fac cu ele,multumesc pentru idee.Te pup si o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare drag mirela...ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Ms si tie la fel

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog