Ingrediente
-3 cotlete de porc fara os
-5 cartofi mari
-3 rosii mari
-3 rosii mari
-200 gr maioneza comert (sau smantana+cascaval)
-sare, piper
-busuioc
-rozmarin
-ulei de masilne
Mod de preparare
Se curata cartofii si se lasa in apa.Cotletele de porc daca sunt f mari se taie in doua. Cartofii se taie rondele 1 cm .Intr-o tava de yena se pune un pic de ulei de masline apoi se aseaza un strat de cartofi se condimenteaza cu sare si piper.
Apoi se pun cotletele si se condimeteaza si ele cu sare, piper, busuioc, rozmarin, dupa care rosiile taiate si ele rondele si din nou condimentate cu cele de mai sus. La final se pun cartofii +sare, piper si maioneza. Se invelesc cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 30 min apoi se ia folia si se mai lasa inca 15min.
Foarte fain ti-a iesit,fac si eu asa cand nu am chef sa gatesc separat,le bag la cuptor repede.Te pup si o seara frumoasa.
RăspundețiȘtergere