Este o mancare chinezeasca cu mici ajustari dupa gustul meu.
Ingrediente
- 1 piept de pui
-5 linguri sos de soia
-1/2 lingurita ghimbir proaspăt ras
-1 lingură miere
-susan
-1 ou
-1 dovlecel
-2 morcovi
-250 gr ciuperci
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie fasii si se aşează intr-un vas unde se pun sos se soia, mierea si ghimbirul ras. Se amestecă bine toate si se lasă 30 min. Între timp pregătim legumele care se taie julien.
(pai).
Se bate oul cu un pic de sare.
Pieptul de pui se trece prin făină si apoi prin ou după care prin susan si se prajeste la foc mediul.
Intr-o tigaie wok se pune un pic de ulei apoi legumele. Se soteaza la foc mediu si se condimenteaza.Legumele nu trebuie sa fie foarte bine făcute...un pic mai crocante.La final se adaugă susan.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu